پرسش‌هاي انتخاباتي مي‌توانست اين‌طور باشد

تازه ترين اطلاعات تخصصي فناوري و رايانه را در اين وبلاگ بخوانيد.

پرسش‌هاي انتخاباتي مي‌توانست اين‌طور باشد

۱۷ بازديد

من چند برنامه ديده ام كه فكر مي كنم اگر برنامه متفاوت طراحي شود ، مي تواند مفيدتر باشد. زيرا مسائل مقطعي بدون بيان ارتباط آنها ممكن است سياست كلي نامزدهاي رياست جمهوري را روشن نكند. به عنوان مثال ، وقتي از شما بعضاً سال مي شود كه در مورد اشتغال ، تورم ، سياست …

پرسش‌هاي انتخاباتي مي‌توانست اين‌طور باشد https://maanews.ir/پرسش‌هاي-انتخاباتي-مي‌توانست-اين‌ط/ اخبار ما Thu, 03 Jun 2021 17:10:57 0000 عمومي https://maanews.ir/پرسش‌هاي-انتخاباتي-مي‌توانست-اين‌ط/ من چند برنامه ديده ام كه فكر مي كنم اگر برنامه متفاوت طراحي شود ، مي تواند مفيدتر باشد. زيرا مسائل مقطعي بدون بيان ارتباط آنها ممكن است سياست كلي نامزدهاي رياست جمهوري را روشن نكند. به عنوان مثال ، وقتي از شما بعضاً سال مي شود كه در مورد اشتغال ، تورم ، سياست …

من چند برنامه ديده ام كه فكر مي كنم اگر برنامه متفاوت طراحي شود ، مي تواند مفيدتر باشد. زيرا مسائل مقطعي بدون بيان ارتباط آنها ممكن است سياست كلي نامزدهاي رياست جمهوري را روشن نكند. به عنوان مثال ، وقتي از شما بعضاً سال مي شود كه در مورد اشتغال ، تورم ، سياست خارجي ، تقويت پول ملي و مواردي از اين دست چه نظري داريد و به طور كلي جواب مي گيريد ، ممكن است ارزيابي پاسخ ها مطلوب نباشد. علاوه بر اين ، سياست هاي اجرايي و اجرايي رياست جمهوري بايد شامل موارد زير باشد:

-يك فرآيند باشيد
– يك ديدگاه جامع
-با سناريوهاي مختلف (آينده پژوهي)
در هر صورت ، سوالات مطرح شده توسط نامزدهاي رياست جمهوري ممكن است به شرح زير باشد:

1- نوع ديدگاه و مأموريت
چشم انداز و مأموريت مهم است زيرا همه سياست هاي رياست جمهوري را هدايت مي كند. آيا كساني كه ادعا مي كنند رئيس جمهور هستند با همه قانون اساسي موافق هستند يا خواستار رسيدن مردم به اهدافشان هستند؟ برخي بيش از حد بر طبل جمهوري ضربه مي زنند و برخي در حالي كه جمهوري اسلامي در كنار هم هستند به فكر اسلام صرف هستند. اول ، انقلاب ، آزادي ، استقلال ، جمهوري اسلامي و نه شرق و نه غرب شعارهاي اصلي نبودند. بنابراين ، اين اعترافات نامزدها مي تواند آموزنده باشد و تكليف راي دهندگان را روشن كند

2- شناسايي و جستجوي منابع و تخصيص منابع (اولويت بندي)
پس از روشن شدن چشم انداز ، آنچه براي اداره كشور مهم است آگاهي از وضعيت موجود و توجه دقيق به منابع بالقوه و واقعي موجود در كشور است. بديهي است كه يك كانديد با منابع واقعي بايد شروع به كار كند و توضيح دهد كه چگونه مي تواند از پتانسيل استفاده كند. مهمترين چيز تخصيص منابع است كه به عبارت ديگر مي توان آن را اولويت بندي ناميد. توجه به همه مشكلات خوب است ، اما دانستن نحوه شروع و ورود بسيار مهم است كه به ظاهر آسان است ، اما در واقع بسيار دشوار است.

3. توليد ، توزيع و مصرف
مهمترين نقشهاي اجرايي در تمام مراحل ، از رياست جمهوري گرفته تا حوزه انتخابيه وزير و معاون ، اين سه عنصر مهم مرتبط به هم هستند. هيچ سيستم اجرايي نمي تواند مستقل از توليد باشد. يك كشور غير توليد كننده بايد وارد كننده باشد و هزينه ها را يا با تسلط بر خود و يا با تحويل منابع خام انساني و مادي خود به ديگران پرداخت كند. در صورت عدم توزيع مناسب و يا عدم مصرف بهينه توليد ، در ميدان باقي خواهد ماند و توليدكننده را ورشكست خواهد كرد.

4- سيستم توليد
توليد بايد سيستماتيك باشد و در اين حالت به طور كلي شامل انواع توليدات است. توليد محتواي فرهنگي ، ادبي ، هنري ، سياسي ، اجتماعي ، سياسي و نظامي بخشي از توليد است و تا زماني كه مزيت نسبي و رقابتي آن در نظر گرفته شود ، مي تواند فروخته شود و بازار خود را پيدا كند. اما اين را بيشتر مي توان به تحقيق ، صنعت و خدمات تقليل داد. آنچه در اينجا مي توان تأكيد كرد اين است كه خدمات بسيار مهم و گسترده هستند و نبايد آنها را به كارهاي ساده تقليل داد. امروزه خدمات شامل همه مواردي هستند كه باعث بهبود توليد ، توزيع و مصرف بهينه مي شوند. به عنوان مثال ، خدماتي مانند آموزش مهارت ، مشاوره در همه امور ، بازاريابي ، پيمانكاري ، مذاكره با روش هاي علمي از جمله خدمات است.

5. سيستم توزيع
سيستم توزيع شامل دانش بازارهاي داخلي و خارجي و تحليل اقتصادي دقيق آنها است. بازاريابي ، بازاريابي ، بازاريابي ، بازاريابي و بازاريابي (از جمله نمايشگاه ها) از جمله مواردي است كه آموزش و هنر در آنها نقش دارد و خدمات محسوب مي شوند. بدون اطلاع از بازار ، توزيع خوبي وجود ندارد و در نتيجه توليد متضرر مي شود. و اين علاوه بر آموزش ، به تجربه عملي نيز نياز دارد. درك بازار داخلي همچنين شامل تقسيم نيروي كار به خانواده ها يا شركت هاي كوچك و جمع آوري محصولات آنها است.

6. كاهش ضايعات: به حمل و نقل و حمل و نقل توجه كنيد

در هر فرآيند از توليد تا توزيع ، ضايعاتي وجود دارد كه اجتناب ناپذير است. كاهش ضايعات مهم است. دولتي كه به آن فكر مي كند ، در سطوح مختلف ، زمين ، هوا ، دريا و ترانزيت و قبل از آن جاده ها فكر مي كند و برنامه ريزي مي كند.

7. سيستم مصرف
پرهيز از مصرف گرايي ، ارائه الگوي بهينه مصرف با توجه به رشد جمعيت يكي از موضوعات مهم دولت است. اين وظيفه دستگاه هاي اجرايي است كه از تجملات جلوگيري يا نظارت كنند و خانه هاي لوكس در سطوح و مناطق مختلف براي فرد يا سازمان ايجاد كنند.

8. بازيافت و بازخورد
ضايعات پس از مصرف بايد با سايه زدن و نظارت بر الگوي مصرف به حداقل برسد. اما براي آنچه كه باقي مانده است ، بايد برنامه اي براي تبديل پسماند پس از مصرف وجود داشته باشد. توانبخشي در علوم انساني همچنين شامل اصلاح معلوليت و فرسودگي شغلي و افسردگي ناشي از حوادثي مانند جنگ و ساير بلاياي طبيعي است. از جمله خدمات تأمين اجتماعي و بازنشستگي براي اين افراد و ورود آنها به چرخه توليد است. توجه به اين موارد كاركنان را ترغيب مي كند آينده خود را تضمين شده ببينند. اما بازخورد حاصل تجربياتي است كه به زمان توليد باز مي گردد و حتي در برخي موارد بر نوع نگاه و پردازش آن تأثير مي گذارد.

9- سه اصل مديريت
دانش علمي ، شفافيت اطلاعات و بهينه سازي سيستم ماليات سه ركن مهم حاكميت است. مجري بايد هوشمند كار كند و مديريت آن نبايد “باري از هر جهت” يا “امور روزمره” باشد. اضطراب كار در جهل بيشتر از فوايد آن ضرر دارد. آموزش مفيد و كارآمد در سطح ابتدايي و بالاتر در پيش زمينه است. بسياري از كارهاي انجام شده توجيه علمي ، اقتصادي و فرهنگي ندارند. اين خطاها بايد شناسايي ، معرفي و از تكرار آنها جلوگيري شود.

مورد ديگر شفافيت اطلاعاتي است كه مردم بايد علاوه بر مسائل امنيتي از آن آگاه باشند. شفافيت اطلاعات منجر به مشاركت عمومي ، افزايش سرمايه اجتماعي و جلوگيري از رانت خواري مي شود.
سيستم مالياتي بهينه نيز يكي از اركان مهم حاكميت است. در صورت شفافيت اطلاعات ، جمع آوري ماليات از افراد ثروتمند ضروري است.

10- سازماندهي ، ساختاردهي و ارائه حسابهاي حقوقي
وقتي موارد فوق از ديدگاه كانديداي اجرايي مورد توجه قرار گيرد ، اجراي آن نياز به ساختار مناسب و سازمان مناسب دارد و براي اين منظور بايد پيشنهادهاي قانوني را تهيه كرده و از قانونگذار كمك بگيرد.
به نظر مي رسد اگر به طور سيستماتيك بر موارد بالا متمركز شود ، در راس توليد ، توزيع و مصرف و ساير موارد مانند روابط خارجي ، تقويت پول ملي و مبارزه با فساد و قاچاق ، جايگاه خود و وضعيت كشور را پيدا خواهد كرد. بهبود خواهد يافت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.